Del gjerne dine tilbakemeldinger...

Sendeplan

Hadde vært fint med en fullstendig sendeplan på alle kanalene som i den gamle appen. Ikke bare de to neste programmer. Kjekt å kunne bruke den som en "TV-guide".

5 stemmer
Logg inn
Sjekk!
(tenker.....)
tilbakestille
eller logg deg inn med
 • facebook
 • google
  Password icon
  Innlogget som (Logg ut)

  Vi Videoklipp på denne ideen

  Mh delte dette forslaget  ·   ·  Upassende?…  ·  Admin →

  6 kommentarer

  Logg inn
  Sjekk!
  (tenker.....)
  tilbakestille
  eller logg deg inn med
  • facebook
  • google
   Password icon
   Innlogget som (Logg ut)
   Sender...
   • anonym sa  ·   ·  Merk som upassende

    Enig i dette! Kunne også tenke meg en måte å se historisk sendeplan, slik ar man kan gå inn på programmer etter når de var sendt. Her burde det teknisk sett være mulig å scrolle «uendelig» bakover...?

   • anonym sa  ·   ·  Merk som upassende

    ...det gjør for øvrig også rettskriving. Det skulle selvfølgelig stå 'Slutter meg til dette' - ikke Sutter. Sorry. Morten

   • anonym sa  ·   ·  Merk som upassende

    Sutter meg til dette. Generelt syns jeg dere i NRK er bedre enn de fleste på nett og mobil. Dessverre syns jeg ikke noe om appen til AppleTV 4. For meg virker den rotete og lite gjennomtenkt. Særlig dette med et totalt fravær av en god TV-guide, noe jeg opplever er viktig, både i forhold til å kunne 'planlegge', men også som en god jumpstation til programmer som allere er sendt, eller som ligger ute med tilgjengelighet utover direktesendingene. Det jeg liker med denne appen er den generelle designen, som virker stram, frisk og moderne. Med hensyn til design og brukeropplevelse savner jeg imidlertid konsistens i uttrykket. Slik det er nå, må hver app på hhv nett, mobil, gammel AppleTV og AppleTV 4 nærmest ha sin egen 'læring', noe jeg opplever som uheldig både for dere i NRK og for oss som brukere. Konistens i uttrykket står øverst på første side innen alle forhold som handler om strategisk design.

   • AdminNRK TV på nett (Admin, NRK TV) sa  ·   ·  Merk som upassende

    Hei. Det å kunne se resten av kveldens program er noe vi har på blokka, og som kommer også i den nye appen. I mellomtiden håper jeg mobil-appen eller tv.nrk.no/guide vil hjelpe deg med å planlegge TV-kvelden.

   Tilbakemelding og Knowledge Base