Del gjerne dine tilbakemeldinger...

Se nettTV offline

Det hadde vært kjekt om en kunne fortsette å se i en slags offline-modus, litt som på musikkstrømmetjenester.
Skjønner at episoder og filmer må forsvinne når dere ikke har rettigheter til å vise dem lenger, men det hadde vært veldig kult om en kunne legge til programmer/episoder eller serier i en offlineliste, så en kunne se på om en skulle være uten nett.

17 votes
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)

We’ll send you updates on this idea

Anonymous shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

9 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Ser at NRK gjentatte ganger svarer på dette spørsmålet med at det handler om rettigheter. Men rettigheter på sitt eget materiale har dere vel? Kunne vært fint å lastet ned Zombie Lars og Oslo Zoo og sett offline på ferie :)

 • AdminNRK TV på nett (Admin, NRK TV) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hei Goy,
  Takk for at du deler ditt behov med oss. Vi er overbevist om at det å kunne se innhold på NRK TV offline er viktig funksjon for mange, og håper på sikt å kunne tilby dette for både egenprodusert og innkjøpt innhold.

 • Goy Larsen commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Jeg forstår at rettigheter er et stort og komplisert problem men rettighetene til NRKs egenproduserte serier burde vel ikke være noen stor greie å avklare ?

  Jeg skulle gjerne sett f.eks Team Bachstad mens jeg togpendler til/fra Oslo og det er ikke mulig på NSBs "internettilgang" og 4G dekningen langs Østfoldbanen er en vits

 • Hans-Olav Hodøl commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Er det noen endring her?
  TV2 Sumo, ViaPlay, Netflix, Altibox har - eller er i ferd med å få - støtte for offline titting, så da tyder vel det på at rettighetsproblematikken er løsbar.

 • Jørgen commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Korleis går det med dette? Saknar veldig tilgang til det fantastiske NRK-biblioteket når eg er ute og flyr, på buss, offshore etc..
  Håper det er noko som nærmar seg!

 • AdminNRK TV på nett (Admin, NRK TV) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hei. Vi ser godt at det å ha TV innhold offline er en meget nyttig funksjon. Dette er noe vi har på radaren, men det ligger nok et stykke frem i tid da vi er avhenging av å ha rettigheter som støtter offline lagring.

Feedback and Knowledge Base