Del gjerne dine tilbakemeldinger...

Sendeplan

Hadde vært fint med en fullstendig sendeplan på alle kanalene som i den gamle appen. Ikke bare de to neste programmer. Kjekt å kunne bruke den som en "TV-guide".

5 votes
Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)

We’ll send you updates on this idea

Mh shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

6 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: Facebook Google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Enig i dette! Kunne også tenke meg en måte å se historisk sendeplan, slik ar man kan gå inn på programmer etter når de var sendt. Her burde det teknisk sett være mulig å scrolle «uendelig» bakover...?

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  ...det gjør for øvrig også rettskriving. Det skulle selvfølgelig stå 'Slutter meg til dette' - ikke Sutter. Sorry. Morten

 • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Sutter meg til dette. Generelt syns jeg dere i NRK er bedre enn de fleste på nett og mobil. Dessverre syns jeg ikke noe om appen til AppleTV 4. For meg virker den rotete og lite gjennomtenkt. Særlig dette med et totalt fravær av en god TV-guide, noe jeg opplever er viktig, både i forhold til å kunne 'planlegge', men også som en god jumpstation til programmer som allere er sendt, eller som ligger ute med tilgjengelighet utover direktesendingene. Det jeg liker med denne appen er den generelle designen, som virker stram, frisk og moderne. Med hensyn til design og brukeropplevelse savner jeg imidlertid konsistens i uttrykket. Slik det er nå, må hver app på hhv nett, mobil, gammel AppleTV og AppleTV 4 nærmest ha sin egen 'læring', noe jeg opplever som uheldig både for dere i NRK og for oss som brukere. Konistens i uttrykket står øverst på første side innen alle forhold som handler om strategisk design.

 • AdminNRK TV på nett (Admin, NRK TV) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Hei. Det å kunne se resten av kveldens program er noe vi har på blokka, og som kommer også i den nye appen. I mellomtiden håper jeg mobil-appen eller tv.nrk.no/guide vil hjelpe deg med å planlegge TV-kvelden.

Feedback and Knowledge Base